Zalkerloop

    

Zaterdag 25 mei 2024

SV Zalk en het Dorpshuis “An de Steege” organiseren op zaterdag 25 mei 2024 de Zalkerloop. Het is een regionale loop door en in de IJsseldelta. Het parcours start en eindigt in het dorp Zalk en gaat via het Zalkerbos langs de IJssel. Heeft u vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op via zalkerloop@gmail.com.

Afstanden

1 km kidsrun

15 km

10 km

5 km

start Tijd

10:30 uur

11:00 uur

11:15 uur

11:30 uur

VOORINSCHRIJVING

2,50 Euro

12,50 Euro

10,00 Euro

7,50 Euro

NA - INSCHRIJVING

5 Euro

17,50 Euro

15,00 Euro

12,50 Euro

Voorinschrijving:

Tot donderdag 23 mei via Inschrijven.nl

Na inschrijven op de dag zelf vanaf half 10 tot half uur voorafgaand aan de start van de loop :

in het dorpshuis "An de Steege"

Start en finish:

Voor het dorpshuis en sportpark "An de Steege", Broeksteeg 42, 8276AG te Zalk. Dit moderne gebouw is van alle gemakken voorzien, als onder andere kleed- en wasgelegenheid

Parcours:

(kaart) Het parcours zal starten aan de rand van ons dorp bij het Dorpshuis "An de Steege", waarna je meteen door de leuke straatjes van Zalk heen rent, langs de molen. Dan gaat de ronde van de 5 km, 10 km en 15 km door de landerijen richting de dijk. Op de dijk aangekomen kunnen de lopers genieten van het prachtige uitzicht richting de IJssel, het dorp Zalk en het zalkerbos. Laatst genoemde gaan ze dan van dichtbij bekijken, want het parcours zal via het zalkerbos verlopen, richting het veerpad. Door het natuurgebied heen richting de mooie rivier de IJssel, om daar via de waterpost om te keren en weer met het gezicht richting het dorp Zalk te lopen. De kerktoren en de molen zullen we weer steeds dichterbij zien komen. Boven aan de dijk aangekomen, gaan we door de gezellige straten richting de Oase en langs de kerk, om vervolgens bij de finish uit te komen.

Verzorging:

Er zijn 2 waterpunten op het parcours. Bij de Finish krijgt u een gezond en sportief hapje en drankje aangeboden. Er zijn 2 EHBO-posten. Bij het dorpshuis is een gezellig buitenterras (bij mooi weer) en uiteraard alle horeca voorzieningen in het gebouw.

Herinnering:

Voor alle lopers is er een speciale herinnering.

Wandelen:

Mogelijk vanaf zaterdag 18 mei t/m vrijdag 24 mei 17:00 uur. Inschrijf formulieren in het dorpshuis “An de Steege” bij de balie te verkrijgen volgens reguliere openingstijden. Online inschrijven niet mogelijk..